Al het nieuws in één overzicht

De laatste persberichten

De groeiende vraag in Europa naar diepvriesproducten vraagt om logistieke oplossingen.
29.07.2020

Koeltransporten in Europa: Partijgrootte 1 groeit

Consumenten houden van gemak. In de keuken nemen ze steeds vaker hun toevlucht tot gemaksproductenuit de vriezer. Volgens de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) worden per persoon per jaar in Nederland bijvoorbeeld meer dan 46 kilo diepvriesproductengeconsumeerd. Dat cijfer neemt elk jaar toe. "De wens naar eenvoudige en overtuigende voedingsoplossingen met een goede smaak en hoge kwaliteit is veruit de belangrijkste drijfveer voor de diepvriesmarkt," rapporteert de federatie. 

verder lezen >
Transportbarometer
21.07.2020

TIMOCOM transportbarometer: drastische daling door corona

Erkrath, 21-07-2020 – Vanwege de pandemie was er zelfs in de traditioneel vrachtrijke maanden april en mei in heel Europa een enorme daling in het aantal transportdiensten te zien. “Onze transportbarometer liet in het tweede kwartaal van 2020 over het geheel genomen een daling van 45 procent in het aantal vrachten zien in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder”, zegt Gunnar Gburek, de woordvoerder van TIMOCOM. Binnen Duitsland liep het aantal transportdiensten in het tweede kwartaal van dit jaar zelfs nog verder terug.

verder lezen >
Transportbarometer
23.04.2020

TIMOCOM transportbarometer: vanwege corona geen peil te trekken op Europese transportmarkt

Erkrath, 23 april 2020 – De onzekerheid over de ontwikkelingen als gevolg van de coronacrisis heeft geleid tot een plotselinge toename van het aantal vrachtaanbiedingen op de Europese transportmarkt. “Veel bedrijven hebben in een vroeg stadium orders geplaatst omdat ze zich zorgen maakten over mogelijke grenssluitingen en andere beperkingen om het coronavirus in te dammen”, zegt Tilman Fecke, Business Analyst bij TIMOCOM over de uitzonderlijk hoge stijging van het aantal vrachtaanbiedingen tot medio maart op de grootste vrachtbeurs van Europa.

verder lezen >

Actuele mediapagina

Titel: TIMOCOM op nieuwe strategische koers
Medium: TTM
Datum: 24.10.2018
Titel: TIMOCOM helpt Spedition Schwarz onderaannemers opvolgen
Medium: Transportmedia
Datum: 30.01.2018
Titel: UTA-tankstations opgenomen in TIMOCOM planner
Medium: TTM
Datum: 29.01.2018

Media

Voor de visuele ondersteuning van teksten over en van TIMOCOM kunt u gebruik maken van de mediatheek van TIMOCOM. De foto's en documenten zijn opgedeeld in zes categorieën: 'Zakelijk drukwerk' (Business materials), 'Beeldmateriaal' (Imagery), 'Reclamemateriaal' (Brochures), 'Logo' (Logos), 'Fotogalerij' (Picture gallery) en 'Systeem/diensten' (System/Services) kunnen hier worden gedownload. Door andere filteropties, bijv. talen, is onze mediatheek heel gebruiksvriendelijk.

Naar mediatheek

Perscontact

TIMOCOM GmbH
Bedrijfscommunicatie
Timocom Platz 1
40699 Erkrath, Duitsland

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

top

Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt. Lees meer