Al het nieuws in één overzicht

De laatste persberichten

13.12.2019

TIMOCOM-casus wint Logistics Hackathon van OTM & LANARK

Erkrath, 12-12-2019 – 'Hoe kan er met een vrachtwagenchauffeur die altijd onderweg is informatie worden uitgewisseld?' Zo luidde een van de in totaal zes uitdagingen die de meer dan 140 deelnemers van de Logistics Hackathon in Antwerpen dit jaar op 27 en 28 november te wachten stond. TIMOCOM, het bedrijf dat met het Smart Logistics System meer dan 43.000 gecontroleerde bedrijven met elkaar in contact brengt, heeft één uitdaging bedacht. En in de winnende casus, die samen met casus van Spadel de hackathon won, ging het om het met elkaar in contact komen en informatie doorgeven.

verder lezen >
12.12.2019

Als er in het magazijn niet alleen goederen te vinden zijn, maar ook winst verstopt zit

Het duurt nog een paar weken tot het Kerst is, maar de piekperiode is al in volle gang – voor Pasen. De magazijnen zijn al bijna helemaal vol en vrije opslagruimte wordt schaars. Op de korte en middellange termijn is er bijna geen opslagruimte beschikbaar, zo lijkt het althans. Het zoeken naar de juiste aanbieders kan bovendien veel tijd vergen – en tijd kost geld. Zou het dan niet fijn zijn om een toepassing te hebben die de aanbieders van opslagruimtes en logistieke ruimtes en potentiële afnemers op een eenvoudige manier met elkaar in contact brengt? Met één muisklik?

 

verder lezen >

Actuele mediapagina

Titel: TIMOCOM op nieuwe strategische koers
Medium: TTM
Datum: 24.10.2018
Titel: TIMOCOM helpt Spedition Schwarz onderaannemers opvolgen
Medium: Transportmedia
Datum: 30.01.2018
Titel: UTA-tankstations opgenomen in TIMOCOM planner
Medium: TTM
Datum: 29.01.2018

Media

Voor de visuele ondersteuning van teksten via en van TIMOCOM kunt u gebruikmaken van de mediatheek van TIMOCOM. De foto's en documenten zijn opgedeeld in vier categorieën: 'Branche', 'Acties', 'Bedrijf' en 'Platform/diensten' en kunnen hier worden gedownload. Door andere filteropties, bijv. op talen, is onze mediatheek heel gebruiksvriendelijk.

Naar mediatheek

Perscontact

TIMOCOM GmbH
Bedrijfscommunicatie
Timocom Platz 1
40699 Erkrath, Duitsland

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

top

Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt. Lees meer